Це сталося! Збірна України у феєричному матчі обіграла команду Польщі з рахунком 8:6. Гра проходила у форматі двоматчевого киберфутбольного протистояння в FIFA 20. Як відомо, Україну на матчі представляли Олександр Зінченко і Євген Коноплянка, а Польщу — Матеуш Кліх і Мацей Рибус.

Про це стало відомо завдяки публікації на YouTube-каналі Ukrainian Assosiation of Football.

Матч Україна-Польща в FIFA 2020, скріншот: YouTube
Матч Україна-Польща в FIFA 2020, скріншот: YouTube

У першому змаганні Євген Коноплянка впевнено подолав опір Матеуша Кліха. Синьо-жовті мали тотальну перевагу над суперниками і ще до перерви втілили її в солідний гандикап у три забитих м'ячі. До речі, прем'єрне взяття воріт збірної Польщі відзначив саме електронний прототип Євгенія, ще по одному влучному удару завдали Степаненко і Марлос.

У другому таймі українці додали до свого активу ще два м'ячі: Марлос відзначився другим голом, а справжній розгром поляків оформив Руслан Малиновський. Відчувши, що справу зроблено, наш Коноплянка за пультом трохи рано заспокоївся, і це вилилося у два голи престижу від Роберта Левандовського.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я дотримувався атакуючого стилю, як і наша національна збірна. Кілька днів до цього тренувався. Мені Денис Костишин підказав пару прийомчиків, ще й з двома друзями зіграв. В цілому ж я грав тільки останні три дні. Але, може, правильно вловив і зрозумів цю гру", - прокоментував успіх збірної України в FIFA20 Євген Коноплянка.

Але, незважаючи на перевагу в три м'ячі після першої частини онлайн-протистояння, друга ігрова 90-хвилинка, від Олександра Зінченка та Мацея Рибуса, змусила українських уболівальників похвилюватися. Початок гри виявився полярно протилежним: поляки швидко забили два голи, а українці весь час знаходились у ролі наздоганяючих.

Лише у другому таймі синьо-жовті завдяки майстерному володінню Олександра Зінченка джойстиком змогли остаточно зняти всі питання щодо переможця дуету в цей вечір. Це сталося завдяки результативними атаками, які завершили Руслан Малиновський і легендарний форвард і найкращий бомбардир в історії збірної України Андрій Шевченко. У підсумку - програш Зінченко Рибусу з рахунком 3:4, але при цьому загальний успіх України - 8:6!

Матч Україна-Польща в FIFA, скріншот: YouTube
Матч Україна-Польща в FIFA, скріншот: YouTube

"Можливо, в якійсь мірі була недооцінка суперника, - зізнався після фінального свистка Олександр Зінченко. - Якщо не враховувати моменту зі стійкою у другому таймі, Мацей реалізував всі свої можливості. У футболі ти виграєш, якщо забиваєш. А Євген Коноплянка - сором'язливий хлопець. Удавав, ніби не вміє грати. Спасибі уболівальникам за підтримку. Бережіть себе, залишайтеся вдома, частіше мийте руки і дотримуйтесь правил карантину. Сподіваюся, що все скоро закінчиться, і ми побачимося з вами на стадіоні".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, челлендж Кріштіану Роналду дістався України - наші футболісти "скрутилися в баранячий ріг".

Як повідомляв Знай.uа суперник збірної України на Євро приніс додому дикого звіра.

Знай.uа писав, Мессі і Дибала похвалилися своїми колекціями футболок, фото.