Мама зірки футбольних клубів "Барселони" і "ПСЖ" Неймара, якій 52-роки, знайшла собі 22-річного бойфренда. Її молодим коханцем став Тіагу Рамос. Хлопець і модель, учасник бразильської команди кіберспортсменів, і не дуже успішний, але все-таки тіктокер.

Про це стало відомо завдяки повідомленням європейських ЗМІ.

Неймар і Тіагу Рамос, фото: Instagram
Неймар і Тіагу Рамос, фото: Instagram

Ані батько Неймара (з яким жінка розлучилася в 2016 році), ані сам футболіст не проти такого роману. Під спільною з Тіагу фотографією в мережі Instagram Неймар поставив мамі лайк і написав: "Будь щаслива".

До речі, до зустрічі з мамою Неймара Тіагу перебував у стосунках з чоловіками, в тому числі з бразильським бізнесменом Едуардо Перейра, в особняку якого хлопець жив кілька років. А ще він заздалегідь був відданим фанатом її сина. У 2017-му він навіть написав своєму кумиру лист: "Неймар, ти неймовірний. Сподіваюся, одного разу я прочитаю цей лист разом з тобою, буду твоїм братом і ми будемо грати разом. Знаю, що я тебе зустріеу, тому що я мрійник і ніколи не здаюся!".

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Майже через три роки Тіагу прийшов до успіху і виклав фото зі своїм героєм. Хоча, замість того щоб бути братом Неймара, він тепер ризикує стати його вітчимом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, менше на 50% - футболістам хочуть половину урізати зарплату.

Як повідомляв Знай.uа криза вдарила по футболістам, скільки тепер коштує Мессі, Неймар, Салах та інші зірки.

Знай.uа писав, Неймар від нудьги грає в футбол з пухнастиками, але не може забити гол, відео.