У нападника французького ПСЖ Неймара з'явилася дівчина.

Футболіст почав зустрічатися з моделлю та співачкою Наталією Барулич.

Неймар святкував з нею свій день народження.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Цікаво, що до Неймара дівчина зустрічалася з популярним музичним виконавцем Малумою, відомого як автора гімну чемпіонату світу 2018 року.

Як писав Знай.ua, Неймар розкритикував керівництво свого клубу за рішення не випускати його на поле протягом чотирьох матчів перед першою грою 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Борусії Д".

"Важко пропускати чотири матчі поспіль, але, на жаль, не я вирішував, а клуб і лікарі. Мені це не сподобалося. Ми багато обговорювали цю тему, я хотів грати. Я був готовий, але вони боялися. У підсумку мені зробили гірше. Розумію їх побоювання - у двох останніх розіграшах я не зіграв у 1/8. Поважаю їх рішення, але так не можна, адже гравцеві від цього тільки гірше.

Було дуже важко зберігати інтенсивний темп протягом 90 хвилин. Рівень зовсім інший. Якщо б я був у найкращій формі, то, звичайно, і зіграв би краще", - передає слова Неймара GFFN.

Нагадаємо, у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Дортмундська Боруссія обіграла ПСЖ з рахунком 2:1.

Боруссія Д обіграла ПСЖ, twitter.com
Боруссія Д обіграла ПСЖ, twitter.com

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.ua, група хакерів під назвою "OurMine" зламала офіційну твіттер-сторінку "Барселони".

Як повідомляв Eurosport, 15 лютого в твіттері з'явилося повідомлення про те, що нападник французького ПСЖ Неймар повертається в команду.

"Привіт, це "OurMine". Ми прочитали кілька приватних повідомлень. Схоже, Неймар повернеться сюди", - говорилося в повідомленні.

Хакери зламали твіттер-сторінку "Барселони",
Хакери зламали твіттер-сторінку "Барселони",

Нагадаємо, Неймар перейшов в ПСЖ з "Барселони" у 2017 році за 222 млн євро. Це найдорожчий трансфер в історії футболу.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Неймар буде судитися з "Барселоною".