Аргентинська зірка футболу Серхіо Агуеро, як і мільйони інших футболістів в режимі "паузи" через пандемію коронавірусу. Форвард "Манчестер сіті" проводить легкі тренування на задньому дворі свого маєтку. У цій справі йому допомагає його маленький собака.

Про це стало відомо завдяки публікації фанатської сторінки київського Динамо в мережі Isntagram.

"Поки тільки так. Кун Агуеро і його суперник на час карантину", - підписали відеозапис на сторінці official_fanclub_fcdk.

Домашні тренування це звичайно добре, але весь футбольний світ завмер в очікуванні того, коли спортсмени зможуть вийти з карантину і почати радувати сотні мільйонів людей на всій планеті.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А поки, варто нагадати нашим читачам, що це сталося, збірна України у феєричному матчі обіграла команду Польщі з рахунком 8:6. Гра проходила у форматі двоматчевого кіберфутбольного протистояння в FIFA 20. Як відомо, Україну на матчі представляли Олександр Зінченко і Євген Коноплянка, а Польщу — Матеуш Кліх і Мацей Рибус. Про це стало відомо завдяки публікації на YouTube-каналі Ukrainian Assosiation of Football.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, збірна України вирвала важливу перемогу у матчі з Польщею — Коноплянка і Зінченко головні герої, відео.

Як повідомляв Знай.uа 22-річний футболіст помер під час фізіотерапії.

Знай.uа писав, зірка "Динамо" Алієв вбрався в сукню заради доньки, відео епічно танцю.