Український боксер-тяжковик Олександр Усик може провести бій на київському стадіоні НСК "Олімпійський".

Про це пише видання OBOZREVATEL, журналістам якого вдалося поспілкуватися з заступником генерального директора спорткомплексу Віктором Анісімовим.

"Сама ідея проведення боксерського поєдинку на НСК не нова, такий проект вже обговорювався. Намітки проведення бою у нас були, адже свого часу битися на "Олімпійському" хотів Кличко. Так що подібні думки вже звучали, і ми в цьому зацікавлені. Адже це видовищний формат, який ми б із задоволенням провели", - стверджує представник стадіону.

"Навіть в період простою стадіон повністю готовий до таких заходів, адже наші служби підтримують НСК в справному стані. Зараз до нас поки безпосередньо ніхто не звертався з цим, але в разі пропозиції відразу треба розглядати формат", - розповідає Анісімов.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Звичайно, в плані проведення такого заходу як боксерський поєдинок є ряд факторів. На сьогодні (і в найближчій перспективі) – це питання присутності глядачів, через подальші карантинні та інші заходи. Якщо робити чисто бій, без глядачів, – можна використовувати один майданчик Якщо повноцінно, з уболівальниками, – це вже інша концепція. Поки ж в цілому говорити про масові заходи важко, адже ніхто не може сказати, коли їх можна проводити", – ділиться подробицями менеджер стадіону.

Однак не все лишається під контролем з боку української сторони. Навпаки, фінальне рішення приймають іноземні організатори. "Варто розуміти також, що місце вибору бою залежить не від Усика, його суперника або від нас, НСК, а від боксерської асоціації, яка сама встановлює формат заходів і затверджує місце його проведення. Пам'ятаю, коли Кличко хотів провести свій бій в Києві, в підсумку ідею не змогли реалізувати. Адже остаточне рішення в даному питанні за організаторами, якими в даній ситуації є міжнародні асоціації за різними версіями", - каже Анісімов.

"Хто міг битися на "Олімпійському" крім Кличка? В Україні не так багато топових боксерів, які беруть участь в справжніх мегабоях та потребують величезних майданчиків. Ми ж працюємо з багатьма федераціями, в тому числі й контактних видів спорту, висуваючи і свої пропозиції на проведення того чи іншого заходу. Але тут нюанс в тому, що остаточні рішення про затвердження місць приймають самі організатори", – додав заступник директора.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик може провести бій за пояс чемпіона світу у Києві, але є дві умови.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Усик нарвався на неприємності через російську мову - зізнався, що....

Також "Знай.ua" писав, День народження Олександра Усика: найкумедніші випадки з кумом Ломаченка.