З'явилася інформація, що крайній нападаючий німецького футбольного клубу "Баварія" Кінгслі Коман буде оштрафований за те, що приїхав на тренування на автомобілі марки McLaren.

Исочник: німецька газета Bild.

Так, футболіста оштрафують за те, що він приїхав на автомобілі McLaren. Вся справа в тому, що спонсором футбольного клубу є автомобіль марки Audi, і гравці зобов'язані приїжджати на тренування саме на цих авто.

"Я б хотів вибачитися перед клубом і Audi за те, що приїхав не на корпоративному автомобілі. Справа в тому, що я пошкодив бічне дзеркало на своїй Audi. Але все одно це було помилковим рішенням", — сказав Коман.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слід зазначити, що цей штраф буде першим за подібне порушення. Раніше Джером Боатенг і Філіппе Коутіньйо приїжджали на Mercedes-Benz, а Ніклас Зюле дозволив собі з'явитися на Ferrari.

Також варто додати, що "Баварія", як і інші клуби Бундесліги, відновила тренування з 6 квітня, однак дата поновлення чемпіонату залишається невідомою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду годував голодних діток в костюмі за 3 тисячі євро.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ліонель Мессі вибрав кращих молодих футболістів.

Також "Знай.ua" писав, що Бріс Мабльо забив фантастичний автогол під час гри з командою "Кан".