Відомий американський боєць змішаного стилю, який виступає під егідою UFC в легкій ваговій категорії, а також є колишнім тимчасовим чемпіоном UFC у легкій вазі Тоні Фергюсон зробив вкрай гучну заяву про не менш популярного бійця Хабіба Нурмагомедова. Так, спортсмен заявив, що останньому варто завершити власну кар'єру.

Про це пише видання Isport.

"Думаю, Хабіб знає, що йому пора йти. Хоча він це вже зробив, коли втік від бою зі мною, підібгавши хвіст як побита собака. Але я сподіваюся, що він щасливий і знаходиться в безпеці. Цей хлопець повинен тренуватися, а не просто нести всяку нісенітницю", - сказав він.

Хабіб Нурмагомедов, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов, Getty Images

Окрім цього, він запевнив, що немає нічого поганого стосовно його родини, і він лише "бореться за свій щасливий квиток у світ".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Не хочу сказати нічого поганого по відношенню до його сім'ї. Це складний світ, і я борюся за свій щасливий квиток", - підкреслив він.

Варто зауважити, що нещодавно Нурмагомедов знявся з UFC 249, де й мав бути бій з Фергюсон, а пізніше турнір і зовсім скасували через пандемію коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше визначився наступний суперник Макгрегора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нурмагомедов висміяв бій Макгрегор - Серроне.

Також "Знай.ua" писав, Конфлікт з мафією, Ісус і позашлюбна дитина: найгучніші скандали Макгрегора.