В 2019 році відбувся один з найбільш інтригуючих боїв десятиліття в світі боксу. У поєдинку “супертяжів” зійшлися британець Тайсон Ф'юрі і американець Деонтей Вайлдер. Ф'юрі “в одну хвіртку” розніс Вайлдера, через що суддя повинен був завершити бій в 7 раунді. Претендентом на пояс WBC, який отримав Тайсон в тому бою, є інший британець – Ентоні Джошуа. Однак промоутер Ф'юрі Френк Уоррен впевнений у легкій перемозі свого клієнта.

Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, фото:boxingscene
Деонтей Уайлдер і Тайсон Ф'юрі, фото:boxingscene


На його думку, Ф'юрі зробить з Джошуа відбивну, як це було і з Уайлдером. Уоррен нагадує, наскільки поганий був чемпіон за версіями WBO, WBA та IBF у поєдинках проти Енді Руїса. Перший Джошуа і зовсім програв, і позбувся всіх своїх поясів. Повернути їх він зміг в реванші, проте знову нічого не показав. Уоррен вважає, що Руїс був погано готовий до цього бою.

Тайсон Ф'юрі, Getty Images
Тайсон Ф'юрі, Getty Images


Уоррен зазначає прекрасний боксерський інтелект Тайсона і дуже швидкі руки. Ф'юрі стрімко пересувається по рингу, у нього потужна груди, здатна витримати велику кількість ударів по корпусу. Крім того, промоутер нагадав, що Ф'юрі неодноразово піднімалося з рингу, побувавши в нокдаунах. У тому числі і в першому поєдинку з Вайлдером, який завершився нічиєю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, перебуваю в найкращій формі за все життя, - 53-річний Майк Тайсон показав приклад молоді.

Як повідомляв Знай.uа, з одним під пивасик, - Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.

Знай.uа писав, самоізоляція "нокаутувала" Усика, боксер поскаржився українцям - "Внутрішня агресія..."