Відомий американський боксер, непереможний Девін Хейні (24-0, 15 КО) звернувся до шанувальників і до всього спортивного світу. Спортсмен заявив, що не є расистом і виступає проти дискримінації. Таку заяву хлопець зробив у відповідь на критику через його слова про бій з Василем Ломаченком.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Девін Хейні, скріншот: YouTube
Девін Хейні, скріншот: YouTube

Варто нагадати нашим читачам, що кілька днів тому темношкірий американець відповідав на питання про можливий поєдинок проти українця, сказавши, що "ніколи в житті не програє білому хлопцеві, і йому все одно, що на це скажуть інші".

Василь Ломаченко, фото YouTube
Василь Ломаченко, фото YouTube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ці слова викликали обурення у соціальних мережах не тільки серед звичайних користувачів, але і серед боксерів. Його співвітчизник Райан Гарсія написав, що боксери "повинні поважати один одного незалежно від раси".

Незабаром після цього Хейні заявив, що не є расистом і ніколи ним не був.

"Я не расист і ніколи ним не був. Я просто хочу досягти великих успіхів. Я тільки що розмовляв з президентом WBC Маурісіо Сулейманом і запевнив його, що хочу бути прикладом для наслідування і виступаю проти дискримінації у всіх її проявах", - сказав американець.

Багато хто звинуватив боксера у расизмі й почав поливати його брудом в соціальних мережах.

"У мене був час, щоб багато чого обміркувати. Я приношу щирі вибачення щодо використаного мною терміна, який як я засвоїв, виявився образливим для багатьох моїх фанів, друзів та партнерів. Я засвоїв цінний урок, і продовжу демонструвати, якою хорошою людиною я насправді є, а також прагнутиму до величі як всередині рингу, так і за його межами", - заявив пізніше Хейні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик з Ломаченком привітали українців з Великоднем, допомогли "санкційні" Баста і московський піп.

Як повідомляв Знай.uа Усик готується до бою на НСК "Олімпійський", керівник стадіону розкрив плани боксера.

Знай.uа писав, відомий боксер нокаутував сам себе на тренуванні, епічне відео.