З Італії прийшло трохи сумної інформації. Клуб "Пескара", який нещодавно заявив, що одягнеться у форму, дизайн для якої придумав 6-річний хлопчик, незабаром може попрощатися з захисником Уго Кампан'яро.

На жаль, колишній гравець національної збірної Аргентини заявив, що має намір завершити кар'єру в якості гравця. Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ.

Уго Кампан'яро, фото: intermilano.ru
Уго Кампан'яро, фото: intermilano.ru

Кампан'яро має намір завершити з Пескарою сезон після відновлення чемпіонату в Серії B, а потім припинити активні виступи. У червні захисникові виповниться 40. Він вже розповів, що бачить своє майбутнє в тренерській справі.

Варто нагадати, що Удо почав кар'єру в рідному Депортіво Морон ще в сезоні 1998/99. Далі він перебрався до Італії, де захищав кольори П'яченци, Сампдорії, "Наполі" та "Інтера". В Пескарі аргентинець з 2015-го. За національну збірну Кампан'яро провів 17 матчів і став віце-чемпіоном світу на Мундіалі-2014. Також у його колекції трофеїв Кубок Італії сезону 2011/12.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, залізний Роналду забув про футбол і перетворився на фітнес-тренера з дивною зачіскою, фото.

Як повідомляв Знай.uа Ібрагімовичу зовсім знесло дах в Лос-Анджелесі, обіцяв убити і хвалився власним островом.

Знай.uа писав, Мессі напророкували сумний фінал, легендарний футболіст ризикує назавжди зникнути з поля.