Український професійний боксер-чемпіон Олександр Усик провів домашнє тренування з боксу зі своєю донькою Єлизаветою.

Відповідне відео спортсмен розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На записі можна побачити, як дитина наносить прямі та бокові удари, і робить деякі маневри, а саме ухилення та пірнання.

Олександр Усик, фото з Instagram
Олександр Усик, фото з Instagram

Дівчинка одягнена у домашній одяг, а саме тренування не дуже інтенсивне. Схоже, що батько вирішив просто показати доньці базові боксерські навички, таким чином ближче познайомивши її зі своїм основним заняттям.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Варто зазначити, що Усик нещодавно виступив з заявою про те, що є противником жіночого боксу та їх участі в інших бойових мистецтвах. На його думку, бокс - це заняття для справжніх чоловіків, а ось жінки через такі види спорту втрачають свою жіночність.

"Для мене жінка як квітка, яка повинна радувати око чоловіка, за якою слід дбати, любити і захищати, а іноді навіть балувати. Бокс і MMA тим часом змушують жінок втрачати частину своєї чарівності і ставати грубими", - сказав боксер у інтерв'ю польському виданню Przeglad Sportowy.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик відверто зізнався про важкий недуг - "Захворів новим видом вірусу".