Як відомо, голкіпер київського "Динамо" Денис Бойко активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та цікавими відеороликами.

Так, цього разу футболіст оприлюднив чергове фото, на якому показав свою кохану Валерію Бойко, яка також іноді ділиться з фанатами фотографіями свого зіркового чоловіка. На знімку видно, як дівчина лежить в чорній сукні та піску та водночас позує перед камерою, акцентуючи увагу на власні груди.

Скріншот допису

Після цього прихильники голкіпера "завалили" фотографію лайками та коментарями стосовно того, що його дружина виглядає прекрасно і йому з нею дуже пощастило.

Варто зауважити, що нещодавно і сама Валерія оприлюднила кілька спокусливих відео, на яких вона розповіла про комплекс прав для дівчат, які допоможуть залишатися на карантині завжди в тонусі та скинути кілька зайвих кілограмів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, польський захисник київського Динамо Томаш Кенджора отримав дискваліфікацію на один матч, а також одну гру умовно в разі повторення грубого порушення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина капітана "Динамо" без бюстгальтера вирішила підняти чоловікам не лише настрій, фото.

Також "Знай.ua" писав, що Динамо увічнить Лобановського в оригінальний спосіб: завжди буде поруч.