Колишній гравець київського футбольного клубу "Динамо" Артем Кравець оголосив про розлучення зі своєю дружиною Анною. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, український футболіст розповів, що йому з дружиною довелося зробити паузу у стосунках, однак це ніяк не допомогло налагодити той любовний зв'язок, який був раніше. Також Кравець стверджує, що розставання пройшло спокійно, без істерик і лайки. До публікації спортсмен прикріпив спільне фото, на якому він ніжно обнімає Анну ззаду. В руках дівчина тримає келих з алкогольним напоєм і телефон, на який фотографує їх відображення в дзеркалі.

"Ще кілька місяців тому ми з Анею вирішили розлучитися і взяли паузу, щоб осмислити, що відбувається. Ситуація не змінилася. Ми залишаємося люблячими батьками для наших малюків, зберігаємо взаємоповагу один до одного, але більше не пара. Прийшло відчуття того, що ми виконали місію в житті одне одного. Ми б із задоволенням зберегли це всередині сім'ї, але, на жаль, без нас придумають неіснуючі історії та причини. Все банально, без сварок і бруду. Просто прийшов час піти різними шляхами", - написав ексдинамівець.

Артем Кравець з Анною, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що зарплатня гравців київського "Динамо" може значно зменшитися.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голкіпер київського "Динамо" Денис Бойко опублікував фото, на якому показав свою кохану Валерію Бойко.

Також "Знай.ua" писав, що ексдинамівець Алієв одягнув футболку "Шахтаря" і попросився на роботу.