Відомий футбольний арбітр, який судив фінал Чемпіонату світу 1990 року Едгардо Кодесаль поділився спогадами про капітана збірної Аргентини Дієго Марадону. Едгардо розповів, що ще перед початком гри міг видалити Дієго з поля.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з аргентинських спортивних видань.

Дієго Марадона, Getty Images
Дієго Марадона, Getty Images

У вирішальному матчі турніру зійшлися команди ФРН та Аргентини. Тоді німці перемогли з рахунком 1:0 завдяки голу Андреаса Бреме, під завісу матчу, з пенальті на вісімдесят п'ятій хвилині.

"Я міг видалити з поля Марадону до початку гри. Він сильно матюкався під час гімну. Коли я видалив Монсона, то він підбіг до мене і сказав, що я злодій і перебуваю на утриманні у ФІФА. Я бачив, що Марадона витворяв на полі, як опухає його коліно після підкатів. Він був найкращим гравцем, але дуже неприємною людиною", - підсумував Кодесаль.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Я в небезпечній ситуації" – захисник "Динамо" розповів про закінчення контракту.

Як повідомляв Знай.uа звільнений Роналдіньо заговорив вперше після арешту – "Усе було справедливо".

Знай.uа писав, мама Неймара важко переймаэться через розрив зі своїм молодим бісексуальним коханцем, бомбезні фото вродливого хлопця.