Гравець бразильського футбольного клубу "Індепендьєнте" Кайо Феліпе Сантос Сільва загинув після того, як його повітряний змій доторкнувся до лінії електропередач.

Про це повідомляється на сторінці команди в соціальній мережі Facebook. Також випадок активно висвітлюють світові ЗМІ.

Чоловіку був лише 21 рік.

Фото Facebook
Фото Facebook

"З жалем футбольний клуб "Індепендьєнте" повідомляє про смерть нашого гравця Кайо Феліпе. Ми висловлюємо наші щирі співчуття його друзям і родині", - написала пресслужба команди у групі у соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У 22 матчах цього сезону Кайо забив шість м'ячів.

"Індепендьєнте" виступає у четвертому дивізіоні (Campeonato Paulista Segunda Divisão, також відомий як Campeonato Paulista Série B) чемпіонату штату Сан-Паулу з футболу - Ліги Пауліста.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Залізний Роналду забув про футбол і перетворився на фітнес-тренера з дивною зачіскою, фото.

Також Знай.ua писав, що Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".