У футболі існує багато прикладів, коли талановиті футболісти не змогли повністю розкритися через шкідливі звички та проблеми з поведінкою. Українські вболівальники можуть згадати Олександра Алієва та Артема Мілевського, яким любов до нічного життя завадила реалізувати весь свій потенціал в Динамо і збірній України.

Та футболістів, яким "зелений змій" чи наркотики завадили в повній мірі розкрити свій потенціал, було дуже і дуже багато, часом ці шкідливі звички не щадила навіть найталановитіших гравців, в чому вони здебільшого винні самі.

Історія знає безліч випадків, коли талановиті футболісти в своїй кар'єрі концентрувалися не на футболі, а на інших речах, що згодом коштувало їм кар'єри.

У новому відео Football.ua розповість про іноземні гравців, чию кар'єру занапастили алкоголь, наркотики або ж проблеми з законом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, екс-дружина футболіста Алієва розповіла про жорстокі знущання

Як повідомляв портал Знай.ua, Алієва зізнався, його шлюб зруйнував алкоголь

Також Знай.ua писав, Мілевський і Алієв влаштували "розбірки" в центрі Києва, замість м'яча - пляшка