Український воротар мадридського "Реалу" Андрій Лунін, який наразі грає в оренді в "Реал Ов'єдо", поділився своїми тренуваннями з м'ячем, які проводить у власному помешканні під час самоізоляції.

Відповідним записом футболіст виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Insagram.

"Не втрачайте зв’язок з м’ячем", - закликав спортсмен у підписі до відео.

На відео можна побачити, як Лунін підкидає м'яча у спеціальні мініатюрні домашні ворота. Схоже, такий інвентар знадобиться багатьом футболістам, поки вони вимушені перебувати вдома через запроваджений задля боротьби з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19 карантин.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Лунін далеко не вперше показує свої домашні тренування. Варто зазначити, що чоловік займається у своїй вітальні, в якій стоїть велотренажер і степер. Також спортсмен користується гумкою та килимом.

Можна сказати, що оселя футболіста доволі скромна та невелика (як на гравця "Реалу") та не обладнана якимось надзвичайним спортивним приладдям. Більш заслужені футболісти мають змогу тренуватися вдома в зручніших умовах. Наприклад, гравець "ПСЖ" Неймар бігає просторою галявиною зі своїми собаками, однак ніяк не може влучити у ворота.

Лунін послідовно закликає свою іспанську аудиторію дотримуватися самоізоляції, і його сторінка в Instagram є прикладом строгості у цьому - на ній за останні тижні нема жодного фото з вулиці чи публічних місць.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лунін ″обскакав″ француза - голкіпер збірної України отримав шанс закріпитися в Реалі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Український воротар Лунін перейшов до Ов'єдо: усі подробиці.

Також Знай.ua писав, що Лунін невдало дебютував у Ов'єдо: відео провалу.