Відомий український боксер Олександр Усик взяв участь в уроці Всеукраїнської школи онлайн, де поділився думкою про те, чому сфери ядерної енергетики та космічних технологій призупинилися в розвитку. Так, за словами спортсмена, людям більше не цікаво полетіти в космос.

З одного боку – світ змінюється: людям менш цікаво полетіти в космос, легше записати якесь відео, яке подивиться велика кількість людей. Отже, людина заробить багато грошей або він стане більш публічною людиною. З іншого боку – люди найменше показують і приховують. Але мені здається, що все одно багато роблять експериментів з атомом і з усім іншим. Тому що кожна велика країна хоче мати якесь круте обладнання або якесь круте зброю, щоб бути номером один у світі", - сказав Олександр Усик.

Олександр Усик, фото - Instagram
Олександр Усик, фото - Instagram

Варто відзначити, що випуск онлайн-уроку з боксером був показаний замість раніше запланованого уроку на тему "Агресія Росії проти України у 2014 році. Російсько-українська війна". У Міністерстві освіти пояснили зміни розкладу уроків тим, що запланований урок не був технічно готовий до трансляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Усик розкрив свою тактику в суперважкій вазі, супернику не позаздриш.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Усик побоксировал з власною донькою, обійшлося без травм.

Також портал "Знай.ua" писав, що Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.