Як відомо, у минулому році півзахисник футбольного клубу "Локомотив" Владислав Ігнатьєв розлучився зі своєю дружиною. Також футболіст вирішив не розголошувати причину розлучення, зазначивши лише, що син Натан тепер проживає з ним. Маленький хлопчик ходить до басейну, репетитора і грає в футбол.

І ось вже 2 квітня на сторінці футболіста в соціальній мережі Instagram з'явилася фотографія з учасницею шоу "Холостяк" Аїдою Уразбахтіною. Пара зображена в машині, мило усміхаючись, а в руках Аїда тримає букет квітів.

Аїда і Владислав, скріншот Instagram

Дана публікація одразу ж зібрала безліч коментарів. Не зміг пройти мимо й футболіст московського "Локомотива" Федір Смолов.

"Брате, не пощастило вам. Карантин у машині застали", - пожартував він.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Слід зазначити, що Аїді 25 років, народилася вона в Набережних Челнах, як і Ігнатьєв. Дівчина навчалася в казанському інституті КФУ на економічному факультеті. У 2018 році Аїда стала популярною завдяки шоу "Холостяк" з відомим виконавцем Єгором Крідом. На програмі дівчина зізналася, що сама виховує сина Оскара, а кинула чоловіка, коли той став піднімати руку як на неї, так і на дитину. В якості чоловіків вона віддає перевагу "супергероям".

Аїда з дитиною, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вінгер київського Динамо Беньямін Вербич заявив про амбіції зіграти за біло-синіх " у Лізі чемпіонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Алієв зізнався, що має два паспорти.

Також "Знай.ua" писав, що чорноморець міг підписати угоду з легендою "Арсеналу" Олександром Глєбом.