Дружина колишнього гравця київського "Динамо" Руслана Ротаня Крістіна Раєвська-Ротань змогла розвеселити підписників кумедним відео, у якому вона начебто розмовляє з президентом Володимиром Зеленським, сидячи за кермом свого автомобіля.

Відповідне відео жінка записала за допомогою сервісу TikTok, а подивитися його можна також у соціальній мережі Instagram.

Судячи з усього, дружина зірки "біло-синіх" взяла фрагмент з виступу "Кварталу 95" і поговорила голосом Олени Кравець.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Не поняла, а шо такое? Мне надо налево, что нельзя?" - запитує жінка з виразною мімікою актриси, зображуючи недосвіченну й нерозумну водійку дорогого автомобіля.

На це Зеленський з запису відповідає: "Как может в такой день такой шикарной женщине запретить поворот налево какой-то там отбойник?"

Коментатори в соцмережі оцінили сценічні здібності Раєвської-Ротань.

"Аааа какая актриса 😀😀номер 1 !!!А мы не знали 😀😘", - пише одна з підписниць, на що господиня акаунту відповідає: "просто удачно выбранная роль".

Це не перший жарт у такому стилі, який записує Крістіна в автомобілі під час карантину. Схожою сценкою вона поділилася й тиждень назад.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ротань став головним тренером збірної України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Екскапітан "Дніпра" знайшов заміну Зеленському в турецькому клубі: "Міг би стати президентом".

Також Знай.ua писав, що Дружини Коноплянки, Ротаня і Матеуса оголилися на яхті: татуйована подружка Морозюка "відпочиває", ефектні кадри.