YouTube-канал російського монастиря "Корсунская пустынь" опублікував фільм "Здрастуй, брате! Христос воскрес". У ньому знялися зіркові українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко.

За словами Усика, незважаючи на війну з Росією, яка триває з 2014 року, буде продовжувати дружити з громадянами країни-агресора.

"Якщо я дружу з людиною - з Москви, Челябінська, Лондона, Львова чи іншого міста, - для мене це в першу чергу люди, я спілкуюся з людиною. Мені не важливо, якої він національності або в якому місті живе. Якщо взяти праву руку кожного з моїх знайомих і порізати палець, їм буде боляче, як і мені, і потече така ж червона кров. Так от, я спілкуюся з людиною, а не з нацією або ким він там є - російською, поляком, американцем... Якщо ця людина ставиться до мене з добротою, то і я до нього так само буду ставитися", - зазначає боксер.

За словами боксера, з хлопцями, які живуть в Москві, вони тренувалися, пили чай і їли кашу з однієї миски, коли були маленькими.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Зараз, бачте, хтось ділить портфелі, а я повинен ділити дружбу?! Я буду продовжувати дружити з ними. Мені без різниці, що мене обзивають або хейтять. У мене є своя думка, вже сформувалася. Я не маленький хлопчик, мені не 12 років, я нікому нічого не повинен. Я ні в кого нічого не краду, все заробляю чесною працею. Чому я повинен слухати думки того, хто мене засуджує або намагається нав'язати свою думку?", - заявляє він.

За його словами, Анатолій Миколайович Ломаченко може мені щось сказати, тому що виховав мене, а хтось інший, який мене бачив тільки по телеку і йому щось не сподобалося, - господи, та дай їм Боже сил.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, краще не ображайте їх дітей — Усик, Берінчик та інші зразкові українські татусі-спортсмени.

Як повідомляв Знай.uа американець розсипався у вибаченнях перед Ломаченком.

Знай.uа писав, з другом під пивасик, - Усик розповів, про який вчинок молодості шкодує.