Ломаченко та Усик "досягли нових вершин" і стали інструментом російської пропаганди. Про це заявив Миротворець, відправивши боксерів до свого чистилища.

Після того, як українські боксери Олександр Усик і Василь Ломаченко знялися в російському документальному фільмі "Здрастуй, брат! Христос воскрес", в якому вони розповідали про те, що українці і росіяни "один народ", розгорівся новий скандал.

Українці засуджували боксерів, нагадуючи їм, як "брати" вбивають наших хлопців на Донбасі.

А в четвер, 7 травня, стало відомо, що Василь Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу даних сайту Миротворець. Про це свідчить інформація на ресурсі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Повторюючи кремлівські тези про єдінонародності, відкидаючи російську агресію і заперечуючи незалежність українського православ'я від контролю Росії (країна-агресор) РПЦ, вони стали на бік зрадників України", - сказано в заяві офіційного сайту Миротворця.

Творці сайту вважають Усика і Ломаченка "слабкими істотами, які легко стали інструментом російської пропаганди".

У профайлах кожного зі спортсменів в базі сказано: "Заперечення російської агресії. Участь в антиукраїнських пропагандистських заходах Росії (країна-агресор).
Маніпуляція суспільно значущою інформацією. Противник незалежності українського православ'я від підконтрольної Росії (країна-агресор) РПЦ".

Зазначимо, що "Миротворець" є неурядовою організацією, яка займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик і Ломаченко знялися в російському фільмі, де назвали українців і росіян "одним народом"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко після скандалу з Усиком та Росією "покаявся"

Також Знай.ua писав, Усик зняв дивне коротке відео