Український боксер Василь Ломаченко висловився щодо свого характеру та місії у житті. Як пояснив спортсмен, перші професійні успіхи викликали в нього надмірну пихи і відповідну неправильну поведінку. Однак згодом атлет зрозумів, що його здібності не є його особистою заслугою, тому він має використати їх на благо іншим.

Про це Ломаченко розповів у документальному фільмі "Здравствуй, брат, Христос Воскресе!", який був опублікований на каналі російського православного монастиря Корсунская пустынь на сайті YouTube

"Я знаю, что был очень тщеславным человеком. Я очень гонялся за тем, чтобы все услышали и узнали, что я такой есть, о том, что делаю в ринге. Но наступил такой момент, когда я понял, что это не я такой весь молодец, а Господь дал мне эти силы и талант, чтобы я прославлял православную веру, - сказав Ломаченко.

Василь Ломаченко, фото YouTube
Василь Ломаченко, фото YouTube

Разом з Ломаченком у пропагандистському православному фільмі знявся і його друг і колега, український професійний боксер-чемпіон Олександр Усик, який сказав, що буде продовжувати дружити з громадянами Росії попри російсько-українську війну. "Якщо я дружу з людиною - з Москви, Челябінська, Лондона, Львова чи іншого міста, - для мене це в першу чергу люди, я спілкуюся з людиною. Мені не важливо, якої він національності або в якому місті живе. Якщо взяти праву руку кожного з моїх знайомих і порізати палець, їм буде боляче, як і мені, і потече така ж червона кров. Так от, я спілкуюся з людиною, а не з нацією або ким він там є - російською, поляком, американцем... Якщо ця людина ставиться до мене з добротою, то і я до нього так само буду ставитися", - сказав боксер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Ломаченко, як і вищезгаданий Усик, неодноразово неоднозначно висловлювався щодо актуальних проблем. Низка їх висловлювань можуть бути інтерпретовані як такі, що підтримують російську агресію в Україні. Також боксери підтримують Українську православну церкву Московського патріархату, яка підпорядкована російському керівництву.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нокаутував Кроллу без зайвих зусиль - фанати згадують найяскравіші удари Ломаченка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко зізнався, чому не дивиться бої суперників.

Також Знай.ua писав, що Лопес поділився брудними "фантазіями" про Ломаченка - "Ця с*чка".