Скандальний український боксер Олександр Усик показав відеоролик за власної участі на злободенну тему для будь-якої публічної особистості: у короткому відео Усик на рингу б'є “диванних експертів”.

Відповідний запис вийшов на сторінці боксера в соціальній мережі Instagram.

Коротке відео показує Усика у кумедній спортивній формі на ринзі. Він готується до бою. Наступним кадром камера показує нам звичайного молодого чоловіка у панамці. Титр допомагає зрозуміти, що перед глядачем - диванний експерт, який “зробив 1700 фейкових акаунтів в Інтернеті”. Потім експерт встає і легкою ходою йде до дверей. Відкривши їх, він неочікувано опиняється на ринзі перед Усиком, який підходить до нього впритул і вирубує одним ударом. У фіналі звучить кредо цього відео: “Хлопці і дівчата, вихід є завжди, слідкуйте, які двері ви відкриваєте”.

Усик, фото: youtube
Усик, фото: youtube

Цим відео Усик відповідає усім хейтерам та диванним експертам, які активно коментують та критикують життя та висловлювання боксера. Карантин був гарячим для боксера, який регулярно публічно коментував чи розповідав про місце жінки у сучасному світі, або ж закликав усіх православних ходити до церкви на Великдень і у неділю. При цьому, він не заперечував необхідності карантину, проте вважав, що всі мають ходити в храм.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усик побоксував з власною донькою, обійшлося без травм.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик вирішив вказати жінкам їхнє місце - "Мені краще закрити рота".

Також Знай.ua писав, що Усик назвав головну проблему президента і сказав, що йому не шкода Зеленського - "Він дорослий хлопчик".