Відома українська тенісистка, перша ракетка України Еліна Світоліна офіційно зустрічається з Гаелем Монфісом з січня 2018 року. Зіркова тенісна пара вирішила залишитися на карантині в Швейцарії.

Нащодавно спорсменка поділилася з шанувальниками подробицями спільного життя з коханим і зізналася, що перебуває під великим тиском.

"Зараз у мене є час, щоб приділити увагу приготуванню їжі. От, наприклад, мої батьки надсилають фотографії українських страв, і я сумую за такою їжею ще більше. Я намагаюся приготувати ці страви тут, але багато з них важкі та вимагають часу.

Чи готує Гаель? Ні, але сам він дуже вимогливий. Якщо щось не настільки добре, як він вважає, то це відразу викидається. Я постійно під великим тиском, щоб точно все виміряти, додати спецій стільки, скільки потрібно і не переборщити.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І ще він солить все ще до того, як куштує. Не знаю, можливо, мені варто повісити плакат на кухні з цим правилом, що потрібно спочатку спробувати", - розповіла Еліна у прямому ефірі у соцмережі Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еліна Світоліна закликала коронавірус відступити, в мережі з'явилося кумедне відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна показала запальні танці на своїй кухні.

Також портал Знай.uа писав, що Еліна Світоліна знялася в стильній фотосесії від WTA.