Відомий український футболіст, нападник київського "Динамо" Артем Бесєдін відзначився досить цікавою заявою. Виявилося, що спортсмен повірив у "магічне мислення", яке, на його думку доводить, що Чемпіонат Європи з футболу 2020 року перенесли не через пандемію коронавірусної інфекції, а через його дискваліфікацію. До речі, УЄФА відсторонив 24-річного нападника на один рік від усіх змагань через допінг.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатської сторінки "Динамо" в мережі Isntagram.

Заява Артема Бесєдіна, скріншот: Instagram
Заява Артема Бесєдіна, скріншот: Instagram

"Не смішно, але шанс у Артема все-таки з'явився", - підписали публікацію автори.

Варто нагадати нашим читачам, що іспанське видання Marca створило свій рейтинг 50 найкращих ігор в історії футболу, в якому знайшлося місце і "біло-синім" з Києва. Так, до числа найкращих ігор увійшов поєдинок між київським "Динамо" і мадридським "Атлетико", зіграний рівно 34 роки тому, 2 травня 1986-го, у Франції на стадіоні "Стад Жерлан" в рамках фіналу Кубка володарів кубків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіона світу потягнуло на екзотику — вчасно "запав" на красуню.

Як повідомляв Знай.uа оголена дружина екскапітана Динамо зробила вкрай відверте зізнання – "Наше кохання пройшло".

Знай.uа писав, відомий футболіст захомутав гарячу учасницю шоу "Холостяк" - "Брат, не пощастило вам".