У київському футбольному клубі "Динамо" розповіли про рішення випалити траву на власному стадіоні імені Лобановського в столиці. Проте варто відзначити, що футболісти зробили це тільки в фотошопі, щоб привернути увагу до проблеми підпалів на полях.
Про це повідомляє прес-служба "Динамо" в соцмережі Facebook.

"ФК "Динамо"-Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, щоб вона краще росла в наступному сезоні. Ми слідуємо старій добрій традиції спалювати сухостій, покладаємо на цей процес великі надії та рекомендуємо зробити те ж на стадіонах "Олімпійський" та "Арена-Львів". Правда маячня? Ми теж так думаємо!" – жартівливо підмічено в повідомленні.

Таким чином кияни хочуть привернути увагу до проблеми підпалів на полях – і мова йде не про футбольні.

ФК «Динамо» Київ прийняв рішення випалити траву на своєму домашньому полі, аби вона краще росла у наступному сезоні. Ми...

Geplaatst door FC Dynamo Kyiv op Woensdag 6 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, хорватський захисник "Динамо Київ" Йосип Піваріч заявив, що влітку у нього закінчується контракт з українським клубом і він поки не знає, де продовжить свою кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.uа, пандемія нанесла потужний удар по українським футболістам і залишила їх без грошей.

Також портал Знай.uа писав, що футболісти "Динамо" сіли за парти разом з дітьми.