Неприємний інцидент за участю колишнього нападника донецького "Шахтаря" Чипріана Маріки тільки починає розгоратися. Спортсмен готує судовий позов, на секундочку, проти коханки Ані Мунтян.

У мережі з'явилася новина про секс-скандал за участю колишнього нападника Шахтаря і збірної Румунії. Чипріана Маріку застукали з заміжньою жінкою в номері одного з готелів Клужа – причому зробив це її чоловік, який є сином румунського чиновника. Про це стало відомо завдяки повідомленнями румунських ЗМІ.

Чипріан Маріка, фото: Футбол24
Чипріан Маріка, фото: Футбол24

Цікаво, що даний інцидент стався ще влітку минулого року, однак відео опублікували лише кілька днів тому. Як виявилося, Флорін Мунтян є другом і сусідом екснападника Шахтаря. На думку Маріки, Аня Мунтян навмисне ініціювала відеозйомку і посприяла появі запису в мережі з метою отримання грошей. Юристи Чипріана вже готують судовий позов до коханки форварда.

Колишній "гірник" вважає, що такі дії жінки спрямовані на дискредитацію його честі і гідності, а також для погіршення відносин з дружиною, з якою екс-легіонер Шахтаря виховує двох дітей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Погба за прикладом Роналду самоізолювалося в дорогому особняку.

Як повідомляв Знай.uа загиблий захисник Шальке воскрес через мільйонну страховку.

Знай.uа писав, Шовковський качає прес краще, ніж захищає ворота — кумедне тренування з відомим голкіпером.