Український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил. А причиною цьому став скандальний відеоролик, в якому останній побив "диванного" експерта.

Відповідне звернення він опублікував в YouTube.

"Я, Богдан Грицай, з української Шепетівки звертаюся до Олександра Усіку з українського Криму, тимчасово окупованого Російською Федерацією. Олександр, ось подивився твій останній відосік, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Насправді я не жартую. Якщо представники бійцівських видів спорту будуть застосовувати свої вміння для обмеження прав людини, то бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися взірцем справедливості і правопорядку. Я не знаю, Усик, до чого готує тебе твій куратор", - сказав борець.

Усик, фото: Instagram
Усик, фото: Instagram

Також Грицай нагадав Усику і про те, шо частина українського суспільства не згодна із гучними заявами Усика про окупацію Росією Криму.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ти не залишив мені вибору. Я і є диванний експерт, який стібеться з твоїх ватних відео, малограмотних коментарів, дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти, Олександр, викликав на бій без правил, без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти, Олександр, зрозумієш урок, що бої без правил навіть для професійного боксера неприпустимі. Ы буде ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим і що писати і говорити українцям", - підкреслив спортсмен.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усику пригрозили в Росії: "Чекає те ж саме, що і Гвоздика".

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченко - "Чому я повинен?"

Також Знай.ua писав, що Боксери відправили повітряну кулю з величезною іконою, щоб перемогти головну світову загрозу.