Колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик відреагував на ролик спортсмена Богдана Грицая, де останній викликав його на бої без правил.

Відповідне відео він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що на днях український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил. А причиною цьому став скандальний відеоролик, в якому останній побив "диванного" експерта.

"Всі ті, хто хочуть викликати мене на бій, а вас дуже велика кількість - я не можу всім відповідати і з усіма боксувати. Але з'явився ще один хлопець, можна віддати йому належне - він наважився і записав відео, респект.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або зазнавав труднощів, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик - то я, як джентльмен, який сповідує і живе по правилах, - ласкаво прошу на ринг. Але потрібно домовитися, де ми будемо боксувати і на яких умовах.

Так що друзі, якщо хто хоче в ринг - ласкаво просимо. Але тільки ви повинні пройти медогляд, що з вами все добре і лікар дає вам дозвіл на виступ. І в цьому випадку ми теж будемо ретельно вибирати, з ким боксувати, а з ким не боксувати. Якщо ви хочете - ставайте в чергу.

Усик, фото: Instagram
Усик, фото: Instagram

Друже мій. Ні, ти ніякий мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій - ти кинув мені виклик і кинув в мене рукавичку. Так, як в дуелі є два дуелянти, то я вибираю зброю: ринг, бокс. Надалі можемо спілкуватися. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами", - сказав Усик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Ти що, Кадиров? Чий Крим?" – український борець вирішив натовкти пику Усику та наставити на "шлях істини"

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченко - "Чому я повинен?"

Також Знай.ua писав, що Боксери відправили повітряну кулю з величезною іконою, щоб перемогти головну світову загрозу.