Відомий український боксер Олександр Усик на тлі гучного скандалу щодо зйомок в російському фільмі заявив, що він не збирається залишати Україну, а також попросив не розділяти народ на "бандерівців" та "москалів".

Відповідне відео він виклав на власній Instagram-сторінці.

Варто зауважити, що нещодавно українські спортсмени Ломаченко та Олександр Усик потрапили в базу "миротворця". Так, сайт позиціонує себе як центр досліджень ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Зокрема, боксери з'явилися на сайті після зйомок в документальному фільмі про віру і дружбу з російськими спортсменами "Здрастуй, брат! Христос воскрес".

Олександр Усик і Василь Ломаченко, фото: unian
Олександр Усик і Василь Ломаченко, фото: unian

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Моя країна - Україна. Я тут живу. Я тут народився. Я тут виріс. Якби я хотів кудись поїхати, то я б це вже давно зробив. Я не хочу нікуди їхати. І ви мене звідси не виженете. Тому що це моя країна.

Не розділяйте людей. Телеканали, не висмикуйте з контексту, не розділяйте народ. Не розділяйте український народ. Ми - українці. Ми не малороси, ми не сепаратисти. У мене в паспорті написано "українець".

Для мене вся територія України - це українці. Для мене немає "бандерівців", "москалів", або ще когось. Для мене українець є українцем. І неважливо, на якій території він живе: у Львові, в Криму, в Одесі, в Донецьку - він є українцем", - наголосив боксер.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Усику пригрозили в Росії: "Чекає те ж саме, що і Гвоздика".

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченко - "Чому я повинен?"

Також Знай.ua писав, що Боксери відправили повітряну кулю з величезною іконою, щоб перемогти головну світову загрозу