Український військовий, учасник АТО на Донбасі, житель міста Вінниця Андрій Грачов, який у минулому ставав призером українських чемпіонатів з дзюдо та самбо, викликав на поєдинок боксера Олександра Усика.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Андрія в мережі Facebook.

Публікація Андрія Грачова, Facebook
Публікація Андрія Грачова, Facebook

"Я не так сильно тренуюся, як колись, але я тобі обіцяю дуже грандіозний бій. Ти і трьох хвилин не виживеш у раунді зі мною. І я як ветеран, як бойовий офіцер, як людина, яка все життя в спорті. Я тобі покажу, хто на кого напав і з ким у нас війна", – написав Грачов у себе в Facebook.

Він розповів, що пережив кілька поранень і втратив багатьох друзів, і заявив, що буде битися з Вусиком не за правилами боксу, а "за законами війни і вулиці".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Будемо битися за законами війни і вулиці – так, як завжди! За правилами боксу ти захотів! На війні немає правил... Там нас за ані по жодним правилами не вважали, там медиків у відсоток не ставили, а ти захотів за правилами... Я тебе порву на частини за три хвилини", – резюмував Грачов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик на фоні "російського" скандалу заявив, що його ніхто не зможе вигнати з країни: "Ми не сепаратисти".

Як повідомляв Знай.uа Усик відповів на виклик "диванного експерта" Грицая: "Я обираю зброю".

Знай.uа писав, "Ти що, Кадиров? Чий Крим?" – український борець вирішив набити морду Усику і наставити на "шлях істини".