Колишній півзахисник футбольного клубу "Локомотив" (Москва) Дмитро Тарасов, який відомий тим, що є колишнім чоловіком Ольги Бузової, на карантині почав займатися з особистим тренером. Цікаво те, що футболіст "Рубіна" знайшов цього самого тренера в Україні. До нового сезону готує футболіста Роман Смидюк — відомий український фітнес-тренер.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Роману в мережі Instagram.

Клієнтами фахівця є безліч українських футболістів (Микола Морозюк, Євген Хачеріді, Микита Бурда, Євген Шахов), а також інші відомі люди. У свій час Тарасов, коментуючи перехід Ярослава Ракицького в Зеніт, заявляв, що "Спорт поза політикою", а також називав Україну і Росію — братніми народами.

При цьому один з найвідоміших вчинків Дмитра на футбольному полі - показова майка із зображенням президента РФ і написом "Путін - найввічливіший президент".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зінченко міг опинитися в російському Зеніті, агент злив деталі.

Як повідомляв Знай.uа і м'ячик пнути, і "товарчік" штовхнути —колишнього гравця "Реала" підозрюють у наркоторгівлі.

Знай.uа писав, попа, як горішок - тренер Камінської видав три способи правильного присідання.