Відомий український боксер супертяж Олександр Усик нещодавно оскандалився через участь у зйомках російського фільму про православну віру, де разом з ним знявся і його колега Василь Ломаченко. Через це заступник голови Ради резервістів Мирослав Гай вирішив дати свій коментар стосовно цього. Мирослав припустив, що спортсмена вже завербували спецслужби Російської Федерації.

Про це стало відомо завдяки заяві Мирослава Гая для оного з українських видань.

Усик, фото: Instagram
Усик, фото: Instagram

"Я не знайомий з ним особисто і не знаю його як людину. Але однозначно можу сказати, що не поважаю його вчинок – зйомки в цьому абсолютно пропагандистському ролику. Маючи певний досвід у протидії інформаційно-психологічним операціям Російської Федерації, у мене є підозра, що Усика свідомо чи несвідомо було завербовано спецслужбами РФ. Це ніяке не звинувачення, це не означає, що він якийсь спеціальний агент. Може, він несвідомо. Але я не думаю, що він зовсім глуха людина, щоб не розуміти, до чого приводять його заяви.", - заявив Мирослав Гай.

Варто нагадати нашим читачам, що днями український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил. А причиною цього став скандальний відеоролик, в якому останній побив "диванного" експерта. Олександр Усик відреагував на ролик спортсмена Богдана Грицая.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі ті, хто хочуть викликати мене на бій, а вас дуже велика кількість - я не можу відповідати всім і з усіма боксувати. Але з'явився ще один хлопець, можна віддати йому належне — він наважився і записав відео, респект.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ветеран АТО викликав Усика на грандіозний бій - "За законами вулиці...".

Як повідомляв Знай.uа Усик на тлі "російського" скандалу заявив, що його ніхто не зможе вигнати з країни: "Ми не сепаратисти".

Знай.uа писав, Усик відповів на виклик "диванного експерта" Грицая: "Я вибираю зброю".