Відомого футболіста, а точніше хавбека "Тоттенхема" і збірної Англії Деле Аллі пограбували, а також побили просто у власному помешканні. Наразі правоохоронці вже опитали свідки та розшукують зухвалих зловмисників.

Джерело: іноземне видання The Sun.

Як відзначається, інцидент мав місце 12 травня. Саме тоді 24-річний футболіст в компанії декількох друзів і подруги грав в більярд у власному будинку, який коштує 2 мільйони фунтів.

В цей момент в помешкання увірвалися двоє грабіжників у масках і з ножами – вони спочатку вдарили Деле та його товариша по обличчю, а потім обшукали будинок, забравши з собою годинник і ювелірні прикраси, що належали подрузі футболіста, вартістю в тисячі фунтів стерлінгів.

Деле Аллі, фото: Getty Images
Деле Аллі, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В результаті зловмисники втекли, а футболіст, який не потребував стаціонарного лікування, викликав правоохоронців, яким так і не вдалося "за гарячими слідами" впіймати невідомих з награбованим.

Варто зауважити, що пізніше Аллі звернувся до фанатів та закликав не хвилюватися: "Спасибі за всі ваші повідомлення. Жахливий досвід, але зараз все добре. Ціную підтримку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіона світу потягнуло на екзотику — вчасно "запав" на красуню.

Як повідомляв Знай.uа, оголена дружина екс-капітана Динамо зробила вкрай відверте визнання – "Наша любов пройшла".

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Ярмоленко "подешевшав" на декілька мільйонів – скільки коштує футболіст.