Український футболіст Олександр Алієв стане учасником онлайн-проєкту "Битва", в рамках якого медійні особи зустрічаються на рингу для боксерських поєдинків та боїв без правил. Його супротивником стане актор і модель Микита Вакулюк. Поєдинок буде складатися з трьох раундів по дві хвилини.

Про це йдеться в оголошені організаторів, опублікованому в соціальній мережі Facebook, а також на каналі "Битви" на сайті YouTube.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Александр Алиев @aliev_aleksandr_8 - известный футболист национальной сборной Украины, ФК “Динамо Киев”, блогер канала «КЕНТ» и основатель футбольной академии.

Никита Вакулюк @nikdivers - креативная личность, актер, основатель школы актерского мастерства и моделинга", - анонсують учасників битви організатори.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

‼️ ONLINE проект "БИТВА! Сезон 5" – это не фильм, не сериал, не игра. Это – настоящая жизнь. Здесь только TRUE и не будет дублей, дублеров и грима! 🥊 Бой, который ты ждал! Бой, итог которого предсказать не может никто! В красном углу ринга знаменитый футболист Александр Алиев @aliev_aleksandr_8. В синем углу ринга - талантливый актер и модель Никита Вакулюк @nikdivers! 💥 Спортсмен или актер? Увидем победителя в прямой трансляции 29 мая в 20:00. 📍 Включи напоминание и заходи на официальный канал в YouTube: «проект «Битва!» #проектбитва #битва5 #битваонлаин #бойкоронавирусу #сидидома #останьсядома #вечерпятницы #киевсегодня #kievtoday #украинасегодня #боибезправил #битвасезонпять #радиоодесса #одесса #одессасегодня #спортукраина #боксукраина #боксонлайн #боксеры #боксер #спортсоветы #звезды #стендап #стендапукраина #украинскийактер #советыспорт #зожсоветы #зожник #селебы

Geplaatst door Проект Битва op Donderdag 14 mei 2020

Варто зазначити. що багатьом українцям Вакулюк більш відомий своєю роллю вчителя англійської мови у популярному телесеріалі "Школа".

Олександр Алієв здобув сумнівну репутацію своїми хуліганськими витівками та любов'ю до розваг й алкоголю (останнє, на думку багатьох експертів і вболівальників, суттєво нашкодило його кар'єрі. Імовірно, дехто буде принципово вболівати проти відомого спортсмена.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка Динамо Алієв розповів про конфлікт з батьком – "Він офігів, що я в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірка "Динамо" Алієв убрався в сукню заради доньки, відео епічного танцю.

Також Знай.ua писав, що Скандальний Алієв зазіхнув на високу посаду в УПЛ - "Приберу усіх".