35-річний колишній півзахисник столичного клубу "Динамо" і збірної України Олександр Алієв згадав, як в юності перебрався з московського "Спартака" в київське "Динамо".

"Як я потрапив у "Динамо"… Мене сюди запросили в 15 років. Всією моєю кар'єрою займався батько. Я був на турнірі в Балаклаві. Тоді туди приїхав "Дніпро-75". Ми приїхали 85-м роком, а "Дніпро-75" приїхав 84-м роком. Ми посіли друге місце, і на цьому турнірі був Павло Олександрович Яковенко. От і все. Нас, 9 людей зі "Спартака", помітили, і ми переїхали сюди.

У 15 років мені тут сподобалося. Яковенко дав мені трубку, попросив зателефонувати батькові. Я зателефонував батькові, він, звичайно, офігів, що я в Україні. Яковенко поспілкувався з батьком, він приїхав, подивився умови, запитав, чи подобаються вони мені. Я сказав, що я хочу тут залишитися.

Це була академія 85-го року, і збірна України планувалася 85-го року. Хоча у нас було іногородніх дуже багато хлопців, я маю на увазі – з Росії. Але ми отримали громадянство. Я грав по 85-му році за збірну. І ось так пішло-пішло-пішло. У 17 років я випустився і потрапив у дубль і в першу команду "Динамо", - розповів Алієв.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Алієв відверто зізнався, що не відмовився б попрацювати в донецькому футбольному клубі "Шахтар".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Алієв прямо перед дітьми і власною дружиною зізнався в тому, що у нього був секс утрьох.

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Алієв озвучив найбільшу суму, яку він коли-небудь програвав у казино.