17 травня рано вранці до пентхауса напівзахисника Челсі Каллума Хадсона-Одоі, який нещодавно потрапив на шпальти ЗМІ через інфікування коронавірусом COVID-19, приїхала швидка допомога і наряд поліції. Лікарі госпіталізували дівчину-модель, яка на той момент перебувала у хворобі, а поліція забрала футболіста. На жаль, деталі цієї історії невідомі.

Джерело: британський таблоїд The Sun.

Сусіди по лондонським апартаментам Каллума Хадсона-Одоі розповідають, що вони бачили як красива і презентабельна модель із дорогою сумкою від Louis Vuitton приїхала до футболіста. Це було ввечері 16 травня. Вже о 4 годині ранку дівчина зателефонувала у відділок та швидку, що трапилось між молодими людьми - невідомо. Видання ж вказує, що футболіста та модель познайомились незадовго до цього інциденту в Інтернеті.

Каллум Хадсон-Одои, фото chelseafc.com
Каллум Хадсон-Одои, фото chelseafc.com

Окрім того, футболісту може загрожувати покарання вже через те, що він порушив режим самоізоляції. Так, він був одним із перших футболістів, які перехворіли на коронавірус. Хоча він одужав, йому було прописано дотримуватись ізоляції, що, відповідно, він не робив.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.

Як повідомляв портал Знай.ua, Румынская футбольная звезда сделал неожиданное признание - "Я наполовину украинец".

Також Знай.ua писав, що Неймар від нудьги грає у футбол з пухнастиками, але не може забити гол, відео.