Курйозний випадок стався в Берліні під час одного з футбольних матчів. Відтак, двоє ярих любителів футболу вилізли на 12-метрове дерево поруч зі стадіоном "Уніона", щоб наживо подивитися гру з "Баварією", незважаючи на заборону влади.

Про це повідомили в Twitter на сторінці "Bayern & Germany".

Зауважимо, що наразі після відновлення Бундесліги всі матчі проходять без глядачів, щоб виключити ризик зараження коронавірусом, який продовжує бушувати у світі.

Щоправда, два фанати в Берліні вирішили обійти цю заборону та придумали досить оригінальний варіант – вони знайшли високе дерево поблизу стадіону, де проходив матч "Уніон" – "Баварія", та вилізли на нього, аби подивитися гру.

Скріншот допису

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Двоє вболівальників сьогодні піднялися на 12-метрове дерево біля стадіону, щоб мати змогу спостерігати за грою звідти, але ненадовго. Поліція втрутилася та "збила" фанатів", - йдеться в повідомлені.

Зокрема, як відзначається, поліцейські змусили фанатів спуститися з дерева, але не стали піддавати їх серйозного покарання. Любителів футболу тільки вивели з території, прилеглої до стадіону.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати.

Як повідомляв Знай.uа "матюкався під час гімну", зірці збірної Аргентини згадали пафосні "витівки" - за голи прощали все.

Знай.uа писав, легенда "Баварії" Рібері оголосив війну звичайному мему — ось це зачепило зірку футболу.