Капітан мюнхенської "Баварії" Томас Мюллер ударив по сідницях головного тренера команди Ханса-Дітера Фліка під час матчу з футбольним клубом "Уніон". Однак жодних санкцій не буде - спортсмен зробив це жартома.

Про це повідомляє Eurosport.

Томас Мюллер якраз йшов до лавки запасних після того, як на 89-й хвилині його відкликав тренер Ханс-Дітер Флік. Наблизившись до наставника команди, футболіст легко вдарив його бутсом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як пожартували журналісти, футболіст просто знайшов оригінальний спосіб привітання на час пандемії. Однак навряд навіть це хороша ідея - все ж людям доводиться наближатися ближче ніж на 1,5 метра.

Декому з вболівальників така поведінка футболіста здалася некоректною, оскільки її можна розуміти як неповагу до тренера. Інші ж з гумором поставилися до ситуації та вирішили пробачити заслуженому капітану трохи веселощів. Тим більше, що сам Мюллер зізнається, що футбол завжди викликав у нього посмішку. Та й Мюллер не новачок у тому, щоб помахати ногою.


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Майстер дворового футболу", - гравець "Динамо" Шапаренко зізнався, кого б узяв до себе в команду

Як повідомляв портал Знай.ua, Бундесліга вже, а УПЛ готує бутси — професійний футбол потроху виходить з карантину, головні дати

Також Знай.ua писав, що Гравці Динамо звернулися до вболівальників - футбол обов'язково повернеться.