Колишній тренер київського Динамо Йожеф Сабо прокоментував зйомку Олександра Усика і Василя Ломаченка в російському фільмі.

"Це ненормально! Росія напала на Україну і я категорично проти контактів з цією країною", - сказав Сабо в інтерв'ю Expres Online.

Колишній тренер київського Динамо Йожеф Сабо, фото:ТК Футбол
Колишній тренер київського Динамо Йожеф Сабо, фото:ТК Футбол

Нагадаємо, після зйомки в російському фільмі почалися конфлікти пов'язані з Олександром Усиком та Василем Ломаченко. Боєць вільного стилю Богдан Грицай відреагував на це і викликав на бій Усика. Той, в свою чергу, відповів спортсмену, висунувши свої умови ы по-суті, відмовився від бою з Грицаєм.

До цього Усика на бій також викликав український військовий, учасник АТО на Донбасі, житель міста Вінниця Андрій Грачов, який у минулому ставав призером українських чемпіонатів з дзюдо та самбо. Однак, Усик ніяк не відреагував на цей виклик.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Усика запідозрили у роботі на спецслужби Путіна.

Заступник голови Ради резервістів Мирослав Гай припустив, що спортсмена вже завербували спецслужби Російської Федерації.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко після скандалу з Усиком та Росією "покаявся"

Також Знай.ua писав, Усик виправдався після зйомок у російському фільмі з Ломаченком