20-річний захисник збірної України Віталій Миколенко приніс перемогу "Динамо" у грі з "Олександрією", забивши свій дебютний м'яч в українській Прем'єр-лізі. Щоб відкрити рахунок особистим голам у чемпіонаті України, Миколенко знадобилося провести у вищому дивізіоні країни 37 поєдинків.

Надихає молодого українського футболіста на різні звершення його любляча друга половинка.

Молода Вікторія Ассорова кілька років тому закінчила школу в Сімферополі, а своїм рідним містом називає Мінеральні Води в Ставропольському краї. Своїх дорогих підписників і, ймовірно, самого футболіста Віталія Миколенка дівчина вражає чарівною красою і, насамперед, природністю: абсолютно жодного силікону та зворушлива, тепла посмішка. Пропонуємо нашим читачам подивитися на це анделькое дарування, яке взяв під своє крило український спортсмен.

Віка Ассорова, Instagram

Віка Ассорова, Instagram

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Віка Ассорова, Instagram

Віка Ассорова, Instagram

Віка Ассорова, Instagram

Віка Ассорова, Instagram

Віка Ассорова, Instagram

Віка Ассорова, Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що гравців "Динамо" запросили до участі у "Всеукраїнській школі онлайн".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "динамівець" Шапаренко зізнався, кого хоче бачити у своїй команді.

Також "Знай.ua" писав, хто з гравців "Динамо" може покинути команду в найближче трансферне вікно.