Український форвард брестського "Динамо" Артем Мілевський після поразки у фіналі Кубка Білорусі від БАТЕ відверто дав віждповіді навіть на болючі запитання. Мілевський каже, що це неправильно - грати чемпіонат і кубок в режимі "через два дні на третій", "через три дні на четвертий"

"Якщо ви бачили, то після завершення матчу я розмовляв з Філіпенком. Єгор сказав, мовляв, дайте хоч нам порадіти в кубковому фіналі. Ну, нехай порадіють хлопці. Вітаю БАТЕ. Була серйозна заруба сьогодні, були травми", - зазначає футболіст.

Артем Мілевський, dynamo-brest.by
Артем Мілевський, dynamo-brest.by

За його словами, можна було провести кубкову гру, а матч чемпіонату відкласти на більш пізній термін. Тим більше, що у нас ні збірна, ні клуби міжнародні матчі поки не проводять.

"Не вважаю, що це правильно - грати чемпіонат і кубок в режимі "через два дні на третій", "через три дні на четвертий", - додає Мілевський.

Артем Мілевський
Артем Мілевський

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також футболіт детально розповів, що трапилось епізоді травми на футбольному полі.

"Копітовіч наступив на ногу. Спочатку думав, що все серйозно, але зараз якось розходився, лід потримав, начебто нічого вже. Буду готуватися до наступної гри", - розповів Артем Мілевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бесєдін отримав удар в обличчя — на відео показали, як зірку Динамо побили "собутильники".

Як повідомляв Знай.uа скандальний півзахисник Динамо зацікавив Севілью.

Знай.uа писав, легендарний тренер "Динамо" прокоментував дії Усика і Ломаченка.