Міністерство охорони здоров'я України прийняло рішення заборонити громадянам старше 60 років відвідувати матчі чемпіонату і Кубка України.

Як зазначається у сьомому пункті постанови МОЗ, на території стадіону можуть перебувати не більше 200 чоловік від 18-ти до 60-ти років.

Крім цього, клуб, який приймає суперника на своєму полі, зобов'язується надати УАФ список осіб, які будуть присутні на грі.

Стадіон "Динамо" в Києві, фото: Футбол 24
Стадіон "Динамо" в Києві, фото: Футбол 24

Таким чином футбольне поле не побачать деякі члени команди, зокрема і президенти клубів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Варто уточнити, що на момент зупинки чемпіонату через карантин в Україні команди встигли зіграти 23 тури. Зовсім скоро буде оголошено остаточний розклад матчів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, щоб уникнути другої хвилі Covid-19 або послабити його силу, потрібно провести масову вакцинацію населення. В іншому випадку коронавірус продовжить циркулювати світом. Про це розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україну повертається футбол, Динамо відкриває "сезон".

Також портал Знай.uа писав, як зміниться український футбол на карантині.