Відомий український боксер, колишній чемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик повернувся до тренувань. Гвоздик активно б'є молотом по величезній автомобільній покришці.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Гвоздика в мережі Instagram.

До речі, Гвоздик у жовтні 2019 року технічним нокаутом програв Артуру Бетербієву і втратив пояс WBC. Через пандемію коронавірусу дата найближчого бою харків'янина ще невідома.

Варто нагадати нашим читачам, що Олександр Гвоздик хоче провести реванш з росіянином Артуром Бетербієвим, якому програв свої титули.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я злий, голодний, з залу не вилажу. Хочу до рингу, але поки не пускають. Однак, така ситуація не тільки у мене, а у всіх зараз, тому почекаємо. Рухаюся вперед, візьмемо реванш у Бетербієва, що я дуже хочу зробити. Йому респект, він крутий чемпіон, але я хочу з ним побоксувати ще раз", - передає слова Гвоздика tribuna.com.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко озброївся сокирою і дечим ще проти коронавірусу, позитивне фото.

Як повідомляв Знай.uа Ломаченко перервав тренувальний табір і повернувся в Україну.

Знай.uа писав, Гвоздик мав битися в андеркарті бою Ломаченка - Лопес.