Ексчемпіон світу в напівважкій вазі Олександр Гвоздик (17-1, 14 КО) хоче провести реванш з росіянином Артуром Бетербієвим (15-0, 15 КО), якому програв свої титули.

"Я злий, голодний, з залу не вилажу. Хочу в ринг, але поки не пускають. Однак, така ситуація не тільки у мене, а у всіх зараз, тому почекаємо.

Рухаюся вперед, візьмемо реванш у Бетербієва, що я дуже хочу зробити. Йому респект, він крутий чемпіон, але я хочу з ним побоксувати ще раз", - передає слова Гвоздика tribuna.com.

Нагадаємо, 18 жовтня 2019 року Олександр Гвоздик достроково програв бій проти росіянина Артура Бетербієва (15-0, 15 КО) і втратив свій титул. Бетербієв став чемпіоном WBC і IBF у напівважкій вазі.

Це перша поразка українця на професійному ринзі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як раніше писав Знай.ua, Олександр Гвоздик повідомив, що повинен був повернутися в ринг в андеркарті бою Василя Ломаченка проти Теофимо Лопеса, який заплановано на 30 травня.

Про це Олександр Гвоздик розповів в інтерв'ю Luckypunch.net.

Але через пандемію коронавірусу в світі бій Ломаченко - Лопес можуть перенести.

"Спочатку був план провести бій в карді шоу Ломаченко - Лопес 30 травня. Однак, через коронавірус зараз цей вечір під питанням і мій бій в тому числі.

Top Rank скасували зараз всі вечори на березень і квітень, тому не тільки у мене не зрозуміло з майбутнім поєдинком, так взагалі нічого не ясно з нинішнім шоу в США.

У суперники, до речі, планувався Джессі Харт, але тепер це вже неактуально", - розповів Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, в США і Канаді заборонили всі масові спортивні змагання через пандемію коронавірусу.