Наречена і мати дитини легендарного португальського футболіста, нападника італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду Джорджина не сиділа без діла на карантині і за свої старання стала головним героєм нового номера португальського видання журналу Women’s Health.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Джорджини в мережі Instagram.

Публікація Джорджини Родрігес, скріншот: Instagram
Публікація Джорджини Родрігес, скріншот: Instagram

"Перше потрапляння на обкладинку журналу, яке пов'язано з моїм стилем життя", – написала Джорджина під новою публікацією.

Варто нагадати нашим читачам, що 26-річна кохана Кріштіану Роналду поділилася знімком, на якому показала нову зачіску зіркового футболіста.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фотографія, якою модель Джорджина Родрігес поділилася у себе в Instagram, здивувала фанатів, які зазначили, що Кріштіану вже не хвостики, а косички заплітаються. Мовляв футболіст через карантин не може постригтися, бо кохана йому заплітає коси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюблена забавно познущалася над Роналду.

Як повідомляв Знай.uа 26-річна кохана Кріштіану Роналду показала ідеальне тіло, про таке мріє кожна.

Знай.uа писав, баскетболіст збірної України допоможе тримати себе у формі навіть на карантині, відео тренування.