На днях Українська асоціація футболу (УАФ) прийняла рішення відновити чемпіонат України з футболу з 30 травня. А тим часом, топові клуби вже провели останні спаринги напередодні рестарту турніру.

Донецький "Шахтар" впевнено обіграв Оболонь-Бровар з рахунком 4:0. Після гри захисник донеччан Сергій Кривцов виклав на своїй сторінці в Instagram фотографії з поєдинку, під якою додав кумедний підпис.

Публікація Сергія Кривцова, скріншот: Instagram
Публікація Сергія Кривцова, скріншот: Instagram

"До появи дітей я на такі м'ячі головою вперед стрибав! P. S. 30 травня поновлюється чемпіонат. Готуємося", - підписав публікацію Сергій.

Варто також зазначити, що за дев'ять турів до фінішу сезону Шахтар випереджає Зорю і Динамо на 13 очок. До речі, в першому ж матчі після відновлення сезону на вболівальників чекає "класичне" дербі. Матч між Шахтарем і Динамо розпочнеться 31 травня о 17:00.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов схвалив рішення все-таки провести матчі чемпіонату і Кубка України починаючи з 30 травня. Після цього керівництво української Прем'єр-ліги відразу склало новий календар, згідно з яким команди почнуть грати вже на наступних вихідних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подружка молодої зірки "Динамо" Супряги похвалилася апетитними формами.

Як повідомляв Знай.uа сам собі шеф — Коноплянка перетворився на домашнього кухаря.

Знай.uа писав, в "Мілані" розповіли, коли Ібрагімович повернеться на поле після "ахіллесової" травми.