Відомий український боксер може провести бій з британцем Дереком Чісорою вже наприкінці серпня 2020 року. Про це стало відомо завдяки заяві промоутера Едді Хірна для одного з британських спортивних видань.

Раніше глава Matchroom вже говорив, що бій між українцем та англійцем буде пройде, швидше за все, за межами Великобританії. Але місце все ще невідомо.

Олександр Усик і Дерек Чісора, фото YouTube
Олександр Усик і Дерек Чісора, фото YouTube

"Ми ведемо переговори щодо цього питання. Багато країн приходять до нас, і це може бути єдиним способом проведення цих боїв в найближчі місяці. Ми все ще повинні узгодити все з платформою DAZN, але після нашого урочистого виступу в Саудівській Аравії вони дізналися, що не все має відбуватися у США", — сказав Хирн.

Спочатку бій Усика з Чісорою було заплановано на 23 травня в Лондоні. Поєдинок було перенесено після того, як Британська комісія з контролю за боксом заборонила проводити бої в країні до кінця травня через пандемію коронавірусу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поєдинок з Чісорою стане для Усика другим у суперважкій вазі. Дебютував українець в хевівейті в жовтні минулого року, перемігши технічним нокаутом Чазза Візерспуна. Переможець бою Усик — Чісора зможе в майбутньому розраховувати на зустріч з чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Усик зачепив Чісору за живе потужної тирадою - "Спробуй поцілити...".

Як повідомляв Знай.uа Грицай пригрозив Усику і закликав "не плювати в колодязь, з якого сьорбає все життя".

Знай.uа писав, суперник Ломаченка показав "грізну фізіономію" в масці - тільки дистанція.