Український боксер Олександр Усик відомий на весь світ. Його кар'єру в професіоналах вже можна назвати вдалою після того, як він зумів об'єднати всі пояси в “крузервейте”. Зараз з Олександром хочуть боксувати і зірки “хэвивейта”, такі як Дерек Чісора. Популярність Усика зростає, а разом з нею і бажання брендів співпрацювати з українською зіркою.

зокрема, Усик вже співпрацює з відомим виробником спорядження для боксу BoxRaw. Український чемпіон виклав у своєму Instagram відео, в якому він тренується у футболці бренду.

Усик продовжує підготовку до бою проти Чісори, і використовує екіпіровку BoxRaw.
Усик – не єдина зірка, яка співпрацює з брендом. Також в рекламних кампаніях BoxRaw брали участь такі зірки рингу, як Енді Руїз, Еррол Спенс, Деонтей Вайлдер, Джервонта Девіс, Кеті Тейлор і багато інших.
до Речі, на відео Олександр показав, що він знаходиться в пристойній формі, і незважаючи на карантин, він підійде до бою з Дереком Чісорою у всеозброєнні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Грицай підлив масла у гарячий скандал з Усиком, українці чекають бій.

Як повідомляв Знай.uа, Ломаченко включили в трійку кращих боксерів світу - "Приголомшливий спортсмен".

Знай.uа писав, екс-нападнику Ворскли погрожували через небажання підписувати контракт - "Можуть навіть побити або покалічити".